Een geluidsscherm om overlast te vermijden 

Noisesolutions geluidscherm

Bent u op zoek naar een geluidsscherm om overlast te vermijden en wilt u liefst een professioneel én ecologisch scherm plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Noise Solutions in Haasdonk is dé distributeur van geluidsschermen. Niet alleen verstreken wij advies en tekenen wij akoestische geluidspanelen in, we leveren en installeren ook vakkundig uw geluidspanelen.

Een geluidsscherm tegen overlast van wegverkeer

In België is geluidsoverlast één van de meest schrijnende vormen van hinder. Denk maar aan geluidshinder van het wegverkeer zoals auto’s, brommers, vrachtwagens en bussen. Maar ook het lawaai van spoorwegen en zelfs bedrijven kan voor overlast zorgen. Voor deze vorm van geluidsoverlast raden wij geluidswerende panelen aan die extreme geluidshinder cancelen. We denken ook na over het zetten van geluidsabsorberende panelen. Deze panelen zorgen ervoor dat zowel de akoestiek als de klank op een positieve manier veranderd kan worden. Hiervoor gebruiken we dan akoestische geluidspanelen. Deze akoestische geluidspanelen streven we naar optimale, evenwichtige en esthetische oplossingen voor elk type ruimte.

Geluidsoverlast is een bedreiging voor onze leefkwaliteit

Onze overheid neemt maatregelen en legt deze op aan bedrijven via de VLAREM- wetgeving. Geluidsoverlast kan namelijk een bedreiging vormen voor de leefkwaliteit van de burgers. Een geluidsscherm is daarbij een goede oplossing. We willen de leeftoestand verbeteren én de omgeving van kwaliteitsvolle en ecologische panelen voorzien. Daarom bieden wij ook ecologische geluidspanelen aan voor buiten. Deze worden gemaakt uit duurzame en vaak recyclebare materialen. Wilt u stilstaan bij de natuur én het verkeersgeluid dempen? Ga dan voor akoestische geluidspanelen van onze firma.

 

Het gamma van Noise Solutions bestaat uit volgende productcategorieën:

Contacteer ons

 

Vraag uw offerte aan

Noise Solutions levert en plaatst panelen tegen een schappelijke prijs voor zowel particulieren als ondernemingen. Onze focus ligt in het bijzonder op geluidsschermen buiten en binnen, maar ook op akoestische geluidspanelen die hoge geluidssterktes van het wegverkeer mijden. Vraag uw offerte bij ons aan of vul uw gegevens in voor een prijsvraag en wij geven graag advies over onze producten.

Noise solutions logo