Geluidswerende oplossing
Industrie en particulier
Duurzame producten

Ecologische geluidspanelen voor buiten

Noise Solutions in Haasdonk levert en plaatst verschillende soorten ecologische geluidspanelen voor buiten. Onze geluidspanelen met een ecologisch karakter zijn niet alleen geluidswerend, maar worden zo vormgegeven dat het op duurzame wijze aantrekkelijk wordt voor flora en fauna. Niet alleen kunt u uw geluidsscherm laten begroeien met klimplanten en opvullen met losse elementen, zoals grond en takken, maar u kunt ook kiezen voor een geluidspaneel op basis van verschillende ecologische materialen. Kies voor onze ecologische geluidsschermen voor buiten en u kiest voor een mooi geïntegreerde wand voor in elke omgeving.

Heeft u ook interesse in onze ecologische geluidspanelen?

Verschillende ecologische geluidspanelen voor buiten

Bij Noise Solutions hebben we verschillend ecologische geluidspanelen voor buiten zoals:

Deze prachtige natuurlijke geluidsschermen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Om de wanden om te vormen tot geluidsabsorberende panelen verwerken wij materialen zoals minerale wol of rotswol in de kern van de panelen. De ecologische geluidsschermen voor buiten beschikken dan over een geluidsabsorberende werking die ervoor zorgt dat geluidsgolven opgenomen worden in het absorberend materiaal.

noise solutions geluidsabsorberend paneel

Opvullend materiaal

Onze ecologische geluidspanelen voor buiten kunnen ook bestaan uit draadstaalmatten die gevuld kunnen worden met grond, steen en takken. Denk maar aan onze Eco Barrier, ons zelfdragend geluidsscherm. Het is een eenvoudige oplossing om bijvoorbeeld aan een steenweg voor het groen van de natuur te zorgen. Het is ook ideaal om hem daarna te laten begroeien met wilde klimop, clematis of kamperfoelie. Daarnaast kan aan de achterzijde rekening worden gehouden met de huisvestiging van vogels en dieren door kruiden en bloemmengsels te plaatsen in de ecologische geluidspanelen voor buiten.

Vraag naar onze panelen

Wilt u graag duurzame geluidsschermen plaatsen van Noise Solutions? Dan kiest u zeer wijs. Al meer dan 15 jaar zijn wij expert in geluidsschermen voor industrie en particulier. Onze ecologische geluidsschermen voor buiten komen in verschillende maten en materialen. Heeft u interesse in onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op: +3233034244 of vraag uw offerte aan bij ons.

Noise solutions logo