Noise Solutions indoor

Say no to noise

noisesolutions indoor

Aandacht voor een goede binnenakoestiek in openbare ruimtes en privévertrekken is allang geen nieuwigheid meer en behoort sinds jaren tot de standaard prioriteiten.
Of het zou althans een prioriteit moeten zijn.

Geluidshinder op het werk of thuis zorgt voor geprikkeldheid, irritatie, hoofdpijn en concentratieverlies; allemaal factoren die op hun beurt kunnen leiden tot een burn out of een depressie. Redenen genoeg dus om ervoor te zorgen dat de binnenakoestiek grondig aangepakt wordt.

Te midden van alle aanbieders van akoestische interieuroplossingen wil Noise Solutions zich onderscheiden en haar klanten overtuigen met een aantrekkelijk totaalpakket.

Geluidsoverlast kan immers - mits men over de nodige ervaring, kennis en materialen beschikt – perfect worden gemeten en in kaart gebracht, zodat achteraf exact gesimuleerd kan worden welke oplossingen voor verbetering zullen zorgen.

 

fto noisesolutions baffleWat krijgt u als klant
als u voor Noise Solutions kiest?

 • Een gamma kwalitatieve, in eigen huis geproduceerde producten
  Al onze producten zijn akoestisch getest door officiële testlabo’s en zorgen voor de allerhoogste geluidsabsorptie. En dit aan uiterst betaalbare prijzen. Een stillere ruimte hoeft dus niet persé onbetaalbaar te zijn.

 • Bewezen resultaten
  Alles begint met een geluidsmeting ter plekke door één van onze specialisten die uw geluidsprobleem in kaart brengt. Zo bent u als klant achteraf zeker dat onze producten uw probleem zullen verhelpen.

  noisesolutions icon metingVraag vandaag nog akoestisch advies aan

 • Advies in mensentaal
  Na de geluidsmeting ontvangt u een rapport met advies en reiken wij u diverse oplossingen aan. Wij slaan u daarbij niet om de oren met ultra complexe vaktermen. Aan de hand van een simpel schaalsysteem (gebaseerd op cijfers van 0 tot 10) delen wij u mee wat u van onze producten mag verwachten.

 • Een complete service
  Indien gewenst, voeren wij uw project van A tot Z uit, te beginnen met een professionele meting en advies tot in de allerlaatste fase de installatie van de producten.

 • Een snelle respons
  Alle aanvragen worden door ons binnen de 2 werkdagen behandeld en rapporten met advies stellen wij binnen de week (na de meting) te uwer beschikking.

 • Een prachtige showroom voorzien van een testruimte
  Hier kan u terecht (na afspraak) als u onze producten wilt zien, voelen en ook “ervaren”.

 • Smaakvolle producten en trendy eye catchers die bijdragen tot het interieur
  Maak kennis met onze fris groene interieurwanden, hippe Firstcall telefoonstoelen, originele space dividers, artistieke fotopanelen en nog veel meer…

Wij richten ons met onze producten tot volgende doelgroepen:

Architecten en adviesbureaus - kantoor- en werkruimtes - horeca - praktijken - sportcentra - zorgcentra - onderwijs - openbare ruimtes - magazijnen en fabriekshallen - particulieren

 

Ook geluidsproblemen? Contacteer ons