Geluidswerende oplossing
Industrie en particulier
Duurzame producten

Een omkasting voor warmtepompen

Bij Noise Solutions in Haadonk leveren wij ook een omkasting voor warmtepompen. Warmtepompen produceren ongeveer 40 dB aan geluid en dat is niet ideaal. Om het geluid te verminderen plaatst u hem best ook niet tegen een gevel, want dat zorgt voor nog meer geluidsweerkaatsing. Wat u wel kunt doen, is een omkasting voor warmtepompen plaatsen om het geluid optimaal te kunnen dempen.

Heeft u ook interesse in onze omkasting voor warmtepompen?

Een geluidsabsorberend paneel zorgt voor rust

Niets is zo vervelend als geluidshinder. Woont u middenin de stad of staat uw huis langs de spoorweg? Door onze hoge bevolkingsdichtheid in België en het dichte wegennet is omgevingslawaai onvermijdelijk. Of toch niet? Noise Solutions laat de rust namelijk wederkeren met onze geluidswerende panelen. Onze geluidsabsorberende panelen kunnen thuis, op kantoor, op school of in een studio de akoestiek verbeteren. Geluidsabsorberende panelen zijn doorlaatbaar. U kunt er door blazen en zo wordt het geluid voor een deel geabsorbeerd. Zoekt u nog geluidsschermen voor in uw tuin? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

noise solutions geluidsabsorberend paneel

Een warmtepomp heeft een goede luchtstroom nodig

Toch is een omkasting voor warmtepompen niet steeds de beste oplossing, aangezien een warmtepomp een goede luchtstroom nodig heeft om correct te werken. U kunt er ook voor kiezen om de buitenkant te camoufleren door bijvoorbeeld een haag zoals een beukenhaag voor de unit te plaatsen. Wilt u liever zeker zijn dat het geluid volledig gedempt wordt? Dan kiest u toch best voor een omkasting voor warmtepompen.

Bel ons op voor een omkasting

Noise Solutions is úw specialist in het dempen van geluid. Naast dat wij omkastingen voor warmtepompen aanbieden, plaatsen wij ook geluidsschermen. Onze schermen hebben we in allerlei soorten en maten. Bovendien  plaatsen we ook ecologische geluidspanelen voor buiten. Dit is een duurzame en mooie oplossing om komaf te maken met geluidshinder. Heeft u interesse in onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op: +3233034244.

Noise solutions logo