Prijsaanvraag

Noise Solutions prijsaanvraag


De prijs van een geluidswand is niet op één twee drie zomaar meegedeeld. De prijs wordt namelijk bepaald door een groot aantal parameters en u als klant dient in eerste instantie een aantal keuzes te maken op het vlak van:


1. PRODUCT:
Het product kiest u in functie van uw persoonlijke behoeftes en uw beschikbaar budget.

2. HOOGTE VAN DE WAND:
De hoogte van uw geluidswand wordt bepaald door de afstand tussen de geluidsbron en de virtuele wand en de afstand tussen de virtuele wand en de plaats waar u geluidsdemping wenst. Hou er aub rekening mee dat een geluidswand die lager is dan 3,5 m in de praktijk vaak voor een onbevredigend effect zal zorgen.

3. LENGTE VAN DE WAND
De wand dient de "te beschermen zone" zoveel mogelijk in te kapselen of te ommuren. De wand moet dus zeker voldoende lang zijn, zodat het lawaai niet langs de zijkanten van de wand kan binnendringen.

4. TYPE PAAL
In functie van de gekozen hoogte van de wand kan u kiezen uit geïmpregneerde houten palen, hardhouten palen of gegalvaniseerde industriële palen.

5. LEVEREN OF AFHALEN
Wij kunnen alle materialen installatieklaar leveren indien u dat wenst. Maar afhankelijk van het gekozen product, kan u de materialen ook komen afhalen in ons magazijn te Mortsel (Antwerpen).

 

Verstuur

 

 

STOP NOISE, WE HAVE THE SOLUTION!

Noise solutions logo