Prijsaanvraag

Noise Solutions prijsaanvraag


De prijs van een geluidswand is niet op één twee drie zomaar meegedeeld. De prijs wordt namelijk bepaald door een groot aantal parameters en u als klant dient in eerste instantie een aantal keuzes te maken op het vlak van:


1. PRODUCT:
Het product kiest u in functie van uw persoonlijke behoeftes en uw beschikbaar budget.

2. HOOGTE VAN DE WAND:
De hoogte van uw geluidswand wordt bepaald door de afstand tussen de geluidsbron en de virtuele wand en de afstand tussen de virtuele wand en de plaats waar u geluidsdemping wenst. Hou er aub rekening mee dat een geluidswand die lager is dan 1,8 m nooit voor een bevredigend effect zal zorgen.

3. LENGTE VAN DE WAND
De wand dient de "te beschermen zone" zoveel mogelijk in te kapselen of te ommuren. De wand moet dus zeker voldoende lang zijn, zodat het lawaai niet langs de zijkanten van de wand kan binnendringen. Wij raden - indien mogelijk - een constructie aan met 1 à 2 hoeken.

4. TYPE PAAL
In functie van het producttype en de hoogte van de wand kan u kiezen uit geïmpregneerde houten palen, hardhouten palen of gegalvaniseerde industriële palen.
Een wand met stalen palen zal vanzelfsprekend duurder uitvallen dan een wand met houten palen. 

5. LEVEREN 
Wij kunnen alle materialen installatieklaar leveren indien u dat wenst. De leveringskost wordt door ons bepaald op basis van het gewicht van uw bestelling.

6. INSTALLEREN AL DAN NIET
Wenst u beroep te doen op ons installatieteam? Dat kan. Stuur ons een email met een exacte omschrijving van het terrein begeleid door enkele foto's.

 

Heeft u hulp nodig bij het bepalen van alle bovenvermelde parameters? Doe dan beroep op onze service "ADVIESBEZOEK" tegen betaling. Informeer via email naar de mogelijkheden: info@noisesolutions.be
Een adviesbezoek wordt steeds 100% door ons terugbetaald bij bestelling van een geluidswand.

 

Verstuur

Noise solutions logo