Producten

Coco Wall

De Coco Wall is een prachtige, natuurlijke, geluidswerende wand, dankzij het kokosmateriaal dat er overvloedig in is verwerkt. Allerlei soorten klimplanten hechten zich uitstekend vast aan de kokosvezels, waardoor de schermen na verloop van tijd veranderen in schitterend mooie wanden, verborgen onder een fris groen tapijt. Klimplanten vormen een bescherming voor de kokosvezels, zodat de panelen – als ze eenmaal begroeid zijn - levenslang meegaan.


Productsamenstelling

 • Een dubbele rij met kokosvezels omwikkelde kunststofbuisjes
 • In de kern, tussen de kokosbuizen, bevindt zich een geluidsisolerende, rvs staalplaat
 • Gegalvaniseerde metalen kader rondom het paneel
 • Begroeiing vormt een belangrijk onderdeel van dit paneel en verzekert de duurzaamheid van de kokos

Download het beplantingsvoorstel

 

Coco Wall Standaard

De Coco Wall STANDAARD is tweezijdig uitgevoerd in een kokosbekleding en is dus ook langs beide zijden identiek. Begroeiing is langs beide zijden noodzakelijk.

 

Coco Wall Lite

De Coco Wall LITE is de goedkopere variant van de Coco Wall STANDAARD, waarbij één zijde uitgevoerd is in kokos. De andere zijde bestaat uit een stalen plastisol-plaat met een gegalvaniseerde metalen rooster.
Dit paneel is eveneens tweezijdig begroeibaar, maar aan de plaatzijde is begroeiing optioneel.


Akoestische resultaten

Tests, uitgevoerd door een erkend akoestisch laboratorium, tonen aan dat de Coco Wall STANDAARD en de Coco Wall LITE een geluidsisolatie hebben van Rw 30 dB. De geluidsabsorptie aan de kokoszijde bedraagt Dla 7 dB.


Productoverzicht

 • Coco Wall STANDAARD B249 x H200 x 9 cm, B200 x H200 X 9 cm of B200 x H220 x 9 cm
  Maatwerk is mogelijk. Totaalhoogtes zijn mogelijk tem 6,0 m
 • Coco Wall LITE B249 x H200 x 5 cm, B200 x H200 X 5 cm of B200 x H220 x 5 cm
  Maatwerk is mogelijk. Totaalhoogtes zijn mogelijk tem 3,0 m
 • Gegalvaniseerde metalen palen (diverse lengtes verkrijgbaar):
  hoekpaal, tussenpaal en muurpaal


Duurzaamheid en Ecologie

Kokos is overvloedig in de natuur aanwezig en is afkomstig van een hernieuwbare bron. Bijgevolg kunnen we stellen dat kokos een milieuvriendelijke materiaalkeuze is. De kunststofbuisjes zijn gemaakt van gerecycleerde kunststof. Alle metalen onderdelen zijn van roestvrij staal. Om de duurzaamheid van de kokos te kunnen waarborgen, is het noodzakelijk dat er begroeiing tegen het paneel wordt aangebracht. Eenmaal begroeid, gaat het scherm meer dan 20 jaar lang mee.


Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van een aantal parameters, zoals de hoogte van het scherm, de lengte, de leveringsafstand, de keuze van palen e.a.
Contacteer ons via het invulformulier dat u terugvindt onder PRIJSAANVRAAG en omschrijf uw project zo nauwgezet mogelijk.

 

STOP NOISE, WE HAVE THE SOLUTION!

Noise solutions logo