Geluidsschermen

Coco Wall (geluidsschermen met kokosafwerking)

De Coco Wall is een prachtige, natuurlijke, geluidswerende wand, dankzij het kokosmateriaal dat er overvloedig in is verwerkt. Allerlei soorten klimplanten hechten zich uitstekend vast aan de kokosvezels, waardoor de schermen na verloop van tijd veranderen in schitterend mooie wanden, verborgen onder een fris groen tapijt. Klimplanten vormen een bescherming voor de kokosvezels, zodat de panelen – als ze eenmaal begroeid zijn - levenslang meegaan.
Van de Coco Wall zijn er diverse varianten verkrijgbaar: Coco Wall Lite, Coco Wall Standaard, Coco Wall HA MinWol.

Download het beplantingsvoorstel

 

Coco Wall Lite (5 cm dik)

De Coco Wall Lite is de goedkopere variant van de Coco Wall STANDAARD, waarbij één zijde uitgevoerd is in kokos. De andere zijde bestaat uit een stalen plastisol-plaat met een gegalvaniseerde metalen rooster.
Dit paneel is geluidsabsorberend aan de kokoszijde.
Het is langs beide zijden begroeibaar, maar begroeiing aan de kokoszijde is sterk aanbevolen.

 

Coco Wall Standaard (9 cm dik)

De Coco Wall Standaard is tweezijdig uitgevoerd in een kokosbekleding en is dus ook langs beide zijden identiek. Begroeiing is langs beide zijden noodzakelijk.
Absorptie aan beide kokoszijden.

 

Coco Wall HA MinWol (8,5 cm dik)

De Coco Wall HA MinWol is samengesteld uit kokosafwerking langs 1 zijde - en minerale wol achter een winddoek, PE-net en metalen rooster aan de andere zijde. 
Dit paneel heeft een extra hoge absorptie aan de minerale wolzijde (+11 dB).
Het is langs beide zijden begroeibaar, maar begroeiing aan de kokoszijde is sterk aanbevolen.

 

Akoestische resultaten

Op aanvraag verkrijgbaar

 

Duurzaamheid en Ecologie

Kokos is overvloedig in de natuur aanwezig en is afkomstig van een hernieuwbare bron. Bijgevolg kunnen we stellen dat kokos een milieuvriendelijke materiaalkeuze is. De kunststofbuisjes zijn gemaakt van gerecycleerde kunststof. Alle metalen onderdelen zijn van roestvrij staal. Om de duurzaamheid van de kokos te kunnen waarborgen, is het noodzakelijk dat er begroeiing tegen het paneel wordt aangebracht. Eenmaal begroeid, gaat het scherm meer dan 20 jaar lang mee.


Prijzen

Vraag hier uw offerte aan

Noise solutions logo