Geluidswerende oplossing
Industrie en particulier
Duurzame producten

Een geluidsabsorberend paneel

Met een geluidsabsorberend paneel kunt u terug vredig leven zonder geluidsoverlast van anderen. Met dit geluidsabsorberend paneel worden geluidsgolven opgenomen in het absorberend materiaal, waardoor het geluid blijft vasthangen. Een deel van dit geluid zet het paneel om in warmte en de rest kaatst de ruimte terug in. Bij Noise Solutions in Haasdonk zeggen wij ‘nee’ tegen lawaai en plaatsen wij maar al te graag uw geluidsabsorberend paneel bij u thuis? De panelen kunnen zowel aan het plafond als aan de muur gemonteerd worden.

Heeft u ook interesse in onze geluidsabsorberende panelen?

Een geluidsabsorberend paneel zorgt voor rust

Niets is zo vervelend als geluidshinder. Woont u middenin de stad of staat uw huis langs de spoorweg? Door onze hoge bevolkingsdichtheid in België en het dichte wegennet is omgevingslawaai onvermijdelijk. Of toch niet? Noise Solutions laat de rust namelijk wederkeren met onze geluidswerende panelen. Onze geluidsabsorberende panelen kunnen thuis, op kantoor, op school of in een studio de akoestiek verbeteren. Geluidsabsorberende panelen zijn doorlaatbaar. U kunt er door blazen en zo wordt het geluid voor een deel geabsorbeerd. Zoekt u nog geluidsschermen voor in uw tuin? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

noise solutions geluidsabsorberend paneel

Neem contact met ons op

Noise Solutions is al meer dan 15 jaar specialist in geluidsschermen voor industrie en particulier. Wij helpen u het lawaai te beperken. Kom eens langs bij ons voor meer informatie over onze verschillende vormen om lawaai te dempen. U neemt gemakkelijk contact met ons op via ons telefoonnummer: +3233034244 of vraag uw offerte aan.

Noise solutions logo