Geluidswerende oplossing
Industrie en particulier
Duurzame producten

Onze geluidswerende panelen

Met geluidswerende panelen zorgt u voor een flinke demping van dat lawaai waar u een hekel aan heeft. Naast de invloed die lawaai heeft op uw humeur, maakt het ook een groot verschil in leefcomfort. Heeft u genoeg van het lawaai van die drukke weg of van het vliegveld? Met een transparant scherm van Noise Solutions in Haasdonk maakt u een einde aan dat lawaai, maar laat u nog steeds licht door en zondert u zichzelf niet af. De geluidswerende panelen kunnen ingebouwd worden in een stalen of aluminium frame.

Heeft u ook interesse in onze geluidswerende panelen?

Geluidswerende panelen in verschillende soorten

Kies voor geluidswerende panelen die transparant zijn of gemaakt worden uit aluminium of staal. Liever houten geluidspanelen? Bij ons hebben we enkele geluidswerende panelen in verschillende materialen:

Rotswol geluidspanelen

Als u kiest voor een transparant scherm blijft uw omgeving gewaarborgd. U blijft met andere woorden zicht hebben op andere ruimtes. Onze schermen worden vaak ook toegepast in combinatie met andere geluidsabsorberende panelen voor een versterking van de demping. Elk geluidswerend paneel vraagt de nodige aandacht en wordt aangepast aan uw noden. Wij geven u maar al te graag advies over onze geluidsschermen.

noise solutions geluidsabsorberend paneel

Factoren die bepalend zijn voor een geluidsscherm

Wilt u graag hoge geluidssterktes afweren omdat u bijvoorbeeld naast een spoorweg woont, maar weet u niet welke factoren bepalend zijn? Wij weten dat wel. Deze factoren bepalen de kwaliteit van geluidswerende panelen:

  • Het materiaal van de raamprofielen
  • De vakkundige plaatsing
  • De dikte en gelaagdheid van het paneel

Geluidswerend glas is ook een ideale oplossing voor een flinke demping van lawaai. U moet niet nadenken over de plaatsing van uw geluidwerende panelen in uw omgeving.

Neem telefonisch contact op

Bent u bezorgd over uw gezondheid? Blootstelling aan geluid dat afkomstig is van wegverkeer kan slaapgebrek, een hoge bloeddruk of oververmoeidheid veroorzaken. Wilt u voor eens en voor altijd komaf maken met deze geluiden? Kies dan voor Noise Solutions en wij doen er alles aan om het juiste paneel te plaatsen. Neem telefonisch contact met ons op voor vragen op het telefoonnummer: +3233034244 of vraag een offerte bij ons aan.

Noise solutions logo