Geluidsschermen voor in de tuin

Noisesolutions geluidscherm

Noise Solutions in Haasdonk is úw specialist en verdeler van een gamma professionele geluidsschermen in de tuin. Naast de tal van geluidsschermprojecten die we uitvoeren in opdracht van de Belgische overheid en industrie, zetten we ook in op particuliere klanten. Woont u dicht bij een kinderdagverblijf of misschien wel een industrieterrein of een andere bron van geluid? De oplossing is nabij met onze geluidsschermen in uw tuin. Twijfel niet langer en zeg vaarwel tegen overlast in uw tuin met onze professionele geluidspanelen.

Geluidsschermen in de tuin zijn makkelijk hanteerbaar

 De geluidspanelen voor in de tuin worden speciaal ontworpen om de praktische behoeftes van particuliere klanten in te vullen. Daarom zijn ze zo licht in gewicht en makkelijk hanteerbaar, zodat ze snel met de hand geïnstalleerd kunnen worden door de tuinman of de handige doe-het-zelver. Wij raden aan om deskundig advies te vragen vooraleer u geluidswerende tuinschermen plaatst. Daarnaast is het ook aan te raden om de mogelijkheden van een geluidsscherm in uw tuin te bespreken met uw buren vooraleer u ingrijpt. Met andere woorden, ga in gesprek met elkaar om het geluidsscherm te bespreken. Geluidshinder is voor niemand leuk en valt makkelijk op te lossen met geluidspanelen in de tuin

Plaats het scherm bij de bron

Geluidswerende tuinschermen zijn het meest effectief als u ze zo dicht mogelijk bij de bron plaatst. Doordat u het geluidswerende tuinscherm hier plaatst, wordt een optimale reductie behaald. Naast een uitgebreid gamma aan industriële geluidspanelen voor de overheid, hebben we dus ook geluidspanelen voor in de tuin afgeleid van de industriële geluidsschermen. Deze zijn getest en gecertificeerd door erekende akoestische laboratoria. Naast geluidsschermen voor in de tuin hebben we ook geluidsabsorberende panelen die het geluid gaan absorberen en galm verminderen in een bepaalde ruimte. Wilt u een hogere demping van geluid met onze geluidspanelen in de tuin? Gebruik dan zeker geluidsabsorberende materialen.

 

Mits een correcte inplanting en installatie helpen de schermen van Noise Solutions iedereen die last heeft in zijn tuin van:

  • Verkeerslawaai - treinverkeer - industriële activiteiten - warmtepompen/ventilatoren- luidruchtige buren

 

Doe beroep op een ADVIESBEZOEK ter plekke en wij vertellen u graag welk type geluidswand het meeste beantwoordt aan uw wensen en behoeftes.

Informeer naar onze voorwaarden via email: info@noisesolutions.be

Contacteer ons bij interesse

Met Noise Solutions kunt u terug op uw beiden oren slapen. Onze geluidspanelen voor in uw tuin zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar bij ons in verschillende soorten en maten Kies voor een ecologisch geluidspaneel voor buiten. Vraag nu uw offerte aan bij ons en wij geven u de gewenste informatie over uw geluidswerende tuinschermen. Bent u zelf handig en wilt u zelf geluidswerende tuinschermen maken? Wij geven u graag advies over geluidsschermen in de tuin. Steeds vaker gebruiken mensen producten uit de natuur om zelf hun geluidsschermen in de tuin te maken. Denk maar aan een houtmuur. Deze houdt uitstekend geluid tegen. Bent u benieuwd naar onze producten? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer: +3233034244.

Noise solutions logo