Noise Solutions

Say no to noise

Noisesolutions geluidscherm

Noise Solutions is exclusief verdeler en installateur van een gamma professionele en ecologische geluidsschermen.
Sinds haar oprichting in 2006 mocht de onderneming tal van geluidsscherm-projecten uitvoeren in opdracht van de Belgische overheid en industrie.

Naast een uitgebreid gamma industriële geluidspanelen, heeft Noise Solutions ook voor particuliere klanten die geteisterd worden door lawaai, oplossingen klaar staan. Deze geluidswerende tuinschermen zijn alle afgeleid van de industriële geluidsschermen en ze zijn getest en gecertificeerd door erkende akoestische laboratoria.

De geluidsdempende tuinpanelen van Noise Solutions werden speciaal ontworpen om de praktische behoeftes van particuliere klanten in te vullen. Daarom zijn ze zo licht in gewicht en makkelijk hanteerbaar, zodat ze snel met de hand geïnstalleerd kunnen worden door de tuinman of de handige doe-het-zelver.

 

Mits een correcte inplanting en installatie helpen de schermen van Noise Solutions iedereen die last heeft in zijn tuin van:

  • Verkeerslawaai - treinverkeer - industriële activiteiten - warmtepompen/ventilatoren- luidruchtige buren

 

Doe beroep op een ADVIESBEZOEK ter plekke en wij vertellen u graag welk type geluidswand het meeste beantwoordt aan uw wensen en behoeftes.

Informeer naar onze voorwaarden via email: info@noisesolutions.be

Noise solutions logo