Geluidsschermen

Noise Reducer (geluidsscherm op basis van plaatstaal en rotswol)

Om het lawaai van een warmtepomp, ventilatie- of aircosysteem (of andere geluidsbronnen) te reduceren, raden wij geluidspanelen van het type Noise Reducer aan. De Noise Reducer is namelijk een geluidsisolerend en geluidsabsorberend paneel dat bijzonder geschikt is om de laag frequente, zoemende tonen van de warmtepomp tegen te houden en bijkomend te absorberen. De Noise Reducer is naar keuze heel gemakkelijk begroeibaar, waardoor de wand na een 6-tal maanden kan veranderen in een frisse groene muur. Het grote voordeel van dit type wand is dat het volledig op maat en naar wens van de klant kan worden geproduceerd.
De Noise Reducer is in verschillende varianten verkrijgbaar: met name de Noise Reducer SA-36, SA-45 en DA-50 zijn bijzonder geschikt voor particuliere doeleinden.

 

Noise Reducer DA-50

De Noise Reducer DA-50 is tweezijdig uitgevoerd in een laag minerale wol en een metalen rooster en is dus ook langs beide zijden identiek. Bijgevolg is deze wand ook langs beiden zijden absorberend. De wand is bovendien tweezijdig begroeibaar. Maar begroeiing is louter optioneel.
MAATWERK MOGELIJK
Uitvoering van de metalen onderdelen in een poederlak-kleur ook mogelijk.

.

Noise Reducer SA-36

De Noise Reducer SA-36 is de goedkopere variant, waarbij één zijde uitgevoerd is in minerale wol achter een metalen rooster. De andere zijde bestaat uit een stalen plastisol-plaat met een gegalvaniseerde metalen rooster. Dit paneel is eveneens tweezijdig begroeibaar, maar slechts aan 1 zijde geluidsabsorberend.
MAATWERK MOGELIJK.
Uitvoering van de metalen onderdelen in een poederlak-kleur ook mogelijk.

 

Noise Reducer SA-45

De Noise Reducer SA-45 is identiek aan de SA-36, met het verschil dat er een dikkere laag minerale wol in het paneel werd verwerkt, zodat de geluidsabsorptie nog hoger is.
De Noise Reducer SA-45kan volledig op maat worden geproduceerd.
MAATWERK MOGELIJK.
Uitvoering van de metalen onderdelen in een poederlak-kleur ook mogelijk.

 

Noisesolutions NoiseReducer Green Black   Noisesolutions Noise Reducerpaneel
De geluidabsorberende-zijde
die naar de geluidsbron gericht
moet worden
  Achterkant paneel eventueel
te begroeien met klimplanten,
verkrijgbaar in groen of grijs

 

Prijzen

Vraag hier uw offerte aan

Noise solutions logo