Producten

Noise Reducer

Geluidsabsorberende kit voor warmtepompen en aircosystemen

Om het lawaai van een warmtepomp, ventilatie- of aircosysteem te reduceren, raden wij geluidspanelen van het type Noise Reducer aan. De Noise Reducer is namelijk een geluidsisolerend EN geluidsabsorberend paneel dat bijzonder geschikt is om de laag frequente, zoemende tonen van de warmtepomp tegen te houden en bijkomend te absorberen. De Noise Reducer is naar keuze heel gemakkelijk begroeibaar, waardoor de wand na een 6-tal maanden kan veranderen in een frisse groene muur. Het grote voordeel van dit type wand is dat het volledig op maat en naar wens van de klant kan worden geproduceerd.

TIP! Als u een oplossing zoekt voor een warmtepomp of andere zoemende machine, KIES STEEDS VOOR EEN WAND met een dubbel effect: isoleren + absorberen van het geluid!


Productsamenstelling

  • Minerale wol en een metalen rooster aan beide zijden
  • In de kern bevindt zich een geluidsisolerende plaat
  • Gegalvaniseerde metalen kader rondom het paneel
  • Geen begroeiing vereist, maar is een optie

 

Noise Reducer DA-50

De Noise Reducer DA-50 is tweezijdig uitgevoerd in minerale wol en een metalen rooster en is dus ook langs beide zijden identiek. Bijgevolg is deze wand ook langs beiden zijden absorberend. De wand is bovendien tweezijdig begroeibaar.
De Noise Reducer DA-50 kan volledig op maat worden geproduceerd.
De geluidsisolatie Rw = 30 dB
De geluidsabsorptie Dla = 6 dB

 

Noise Reducer SA-36

De Noise Reducer SA-36 is de goedkopere variant, waarbij één zijde uitgevoerd is in minerale wol achter een metalen rooster. De andere zijde bestaat uit een stalen plastisol-plaat met een gegalvaniseerde metalen rooster. Dit paneel is eveneens tweezijdig begroeibaar, maar slechts aan 1 zijde geluidsabsorberend.
De Noise Reducer SA-36 kan volledig op maat worden geproduceerd.
De geluidsisolatie Rw = 30 dB
De geluidsabsorptie Dla = 8 dB

 

Noise Reducer SA-45

De Noise Reducer SA-45 is identiek aan de SA-36, met het verschil dat er meer minerale wol in het paneel werd verwerkt, zodat de geluidsabsorptie nog hoger is.
De Noise Reducer SA-45kan volledig op maat worden geproduceerd.
De geluidsisolatie Rw = 30 dB
De geluidsabsorptie Dla = 11 dB

 

Noisesolutions NoiseReducer Green Black   Noisesolutions Noise Reducerpaneel
De geluidabsorberende zijde
die naar de geluidsbron gericht
moet worden
  Achterkant paneel eventueel
te begroeien met klimplanten,
verkrijgbaar in groen of grijs

 


Aanbevolen opstelling panelen

Wij raden een constructie aan, te installeren zo dicht mogelijk bij de warmtepomp in de vorm van een u of L, waarbij er toch voldoende ruimte wordt overgelaten opdat de warmtepomp lucht kan aanzuigen. Let er goed op dat de schermen de hoogte van de pomp voldoende overstijgen en dat benen van de constructie voldoende lang zijn.


Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van een aantal parameters, zoals de hoogte van het scherm, de lengte, de leveringsafstand, e.a.
Contacteer ons via het invulformulier dat u terugvindt onder PRIJSAANVRAAG en omschrijf uw project zo nauwgezet mogelijk.

 

STOP NOISE, WE HAVE THE SOLUTION!

Noise solutions logo